Le tudná írni valaki, hogyan készül a sajtrolóba a krém?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 29. 09:46
1/3 anonim válasza:
Reszelt sajtot forró tejben megolvasztani, világos rántással sűrűre főzni. Befűszerezni, kihűteni és mehet is a rolóba.
2/3 anonim válasza:
Sajtkrém
200 g reszelt sajt
400 g vaj
6 db tojás sárga
400 ml tejszín
20 g liszt
A vaj kivételével az összes hozzávalót egy tálba mérjük, összekeverjük, majd gőz fölött folyamatos kevergetés mellett sűrítjük.
Ha besűrűsödött, levesszük a gőzről, hűlni hagyjuk, majd a vajjal habosra kikeverjük.
Megjegyzés:
Ha nem sűrűsödik be, mehet még bele egy kevés liszt, ha ezután sem adja meg magát, nyílt lángon gyorsan kevergetve sűrítsük be, vigyázva, hogy ne égjen le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!