Marhapörkölthöz milyen leves illik?
Figyelt kérdés
Válaszokat előre is köszönöm !2011. ápr. 26. 16:31
1/7 anonim válasza:
húslevest tudok mellé elképzelni, vagy esetleg zöldséglevest
de leves nélkül is megállja a helyét
2/7 anonim válasza:
Húha... Szerintem semmilyen, mert annyira tartalmas kaja hogy én sosem készítettem mellé levest, de persze ha te akarsz hozzá akkor talán valami könnyű zöldség levest tudnék elképzelni mondjuk grízgaluskával, vagy egy csontlevest cérnametélttel.
Üdv.
3/7 anonim válasza:
Nálunk is a marhapörkölt önálló fogás,soha nem kér a családom előtte semmilyen levest.viszont jó sok friss salátát vagy savanyúságot kérnek mellé.
4/7 anonim válasza:
Én sem szoktam hozzá levest készíteni, csak valamilyen desszertet. Somlóit, vagy ha meleg van akkor jó hideg madártejet \ pudingot \ fagyit...
5/7 anonim válasza:
Inkább édeset utána. Levest én se csinálok.
6/7 anonim válasza:
Most húsvétkor főztem borjúpörköltet nokedlivel, salátával. Előtte csontleves zöldborsóval, cérnametélttel. Igaz, hogy a sütit utánna már nem kívántam!
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat !
2011. ápr. 27. 11:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!