Mitől száradhatott ki a sajtos pogácsa?
Figyelt kérdés
Tegnap délután készítettem, egy tálba tettem, és bezacskóztam.
Reggel ettünk belőle, ki volt száradva. Amikor kivettem a sütőből, hagytam kihűlni, és úgy tettem bele a tálba. Ez gond lehetett?
2011. ápr. 25. 13:54
1/3 anonim válasza:
Én is mindig hagyom kihűlni, és azután teszem zacskóba, nekem mindig pihe-puha még 2-3 nap múlva is. A gond az lehet, hogy vagy kevés benne a zsiradék, de ami a legvalószínűbb, hogy túlsütötted. A pogácsa akkor jó, ha kivéve a sütőből, forrón még picit nyersnek tűnik a közepe. Nem szabad túlsütni, mert tényleg hamar kiszárad.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!
Ezt a receptet találtam, és ez szerint készítettem el:
Hozzávalók:
50 dkg liszt
25 dkg Ráma margarin
2 dl tejföl
2 tojássárgája
3 dkg élesztő
1 dl tej
só
tetejére sajt
Lehet, hogy akkor túlsütöttem :-( Legközelebb erre akkor jobban odafigyelek!
2011. ápr. 25. 14:40
3/3 anonim válasza:
Első vagyok. Ugyanezt a receptet használom én is, nagyon finom puhának kell lennie. Próbáld meg még egyszer, mert a recept tökéletes. Ne add fel, nekem sokadik próbálkozásra sikerült tökéletes, puha pogácsát sütnöm. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!