Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mitől száradhatott ki a...

Mitől száradhatott ki a sajtos pogácsa?

Figyelt kérdés

Tegnap délután készítettem, egy tálba tettem, és bezacskóztam.

Reggel ettünk belőle, ki volt száradva. Amikor kivettem a sütőből, hagytam kihűlni, és úgy tettem bele a tálba. Ez gond lehetett?


2011. ápr. 25. 13:54
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én is mindig hagyom kihűlni, és azután teszem zacskóba, nekem mindig pihe-puha még 2-3 nap múlva is. A gond az lehet, hogy vagy kevés benne a zsiradék, de ami a legvalószínűbb, hogy túlsütötted. A pogácsa akkor jó, ha kivéve a sütőből, forrón még picit nyersnek tűnik a közepe. Nem szabad túlsütni, mert tényleg hamar kiszárad.
2011. ápr. 25. 14:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!


Ezt a receptet találtam, és ez szerint készítettem el:

Hozzávalók:



50 dkg liszt


25 dkg Ráma margarin


2 dl tejföl


2 tojássárgája


3 dkg élesztő


1 dl tej



tetejére sajt



Lehet, hogy akkor túlsütöttem :-( Legközelebb erre akkor jobban odafigyelek!

2011. ápr. 25. 14:40
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok. Ugyanezt a receptet használom én is, nagyon finom puhának kell lennie. Próbáld meg még egyszer, mert a recept tökéletes. Ne add fel, nekem sokadik próbálkozásra sikerült tökéletes, puha pogácsát sütnöm. :)
2011. ápr. 25. 14:57
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!