Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ki tudja milyen anyag van a...

Ki tudja milyen anyag van a kötözött lapockasonkában ami forró állapotban meg tud kocsonyásodni?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 24. 10:05
 1/6 anonim ***** válasza:

E.... és E..... és E......és E.......

de lehet, hogy több is

2011. ápr. 24. 10:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
Megkocsonyásodni csak hidegen tud,ha kihűlt-. Valószínűleg sok benne a bőr,az kocsonyásít.
2011. ápr. 24. 10:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:
Pont az volt az kérdés, hogy forrón mi tud kocsonyásodni? Hidegen mi is tudjuk. Dobos Zoli jelentkezz! vétel..
2011. ápr. 24. 10:40
 4/6 anonim ***** válasza:
műanyag.
2011. ápr. 24. 10:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 doboszoli ***** válasza:

Jelentkezem! Az ünnepeket a tóparton töltöttem, szomjúhozó embertársaim ezirányú igényeit elégítettem ki.(kocsmárosként)

Hát, melegen kocsonyásodó anyagról még nem hallottam az élelmiszer fronton.

Hidegen a jó tömény főzőlében való kihűléskor vissza szívott lé jelentkezhet a húsrétegek között, házi sonkánál.

A "bótiba" tudja fene, miket injektálnak.

Nem tudok segíten.

2011. ápr. 25. 21:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Forró sonkát vágtuk ketté, és gyöngyszerü- "aszpik" darabkák voltak a tálon. Mintha hideg lett volna.
2011. ápr. 26. 18:17

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!