Ki tudja milyen anyag van a kötözött lapockasonkában ami forró állapotban meg tud kocsonyásodni?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 24. 10:05
1/6 anonim válasza:
E.... és E..... és E......és E.......
de lehet, hogy több is
2/6 anonim válasza:
Megkocsonyásodni csak hidegen tud,ha kihűlt-. Valószínűleg sok benne a bőr,az kocsonyásít.
3/6 A kérdező kommentje:
Pont az volt az kérdés, hogy forrón mi tud kocsonyásodni? Hidegen mi is tudjuk. Dobos Zoli jelentkezz! vétel..
2011. ápr. 24. 10:40
5/6 doboszoli válasza:
Jelentkezem! Az ünnepeket a tóparton töltöttem, szomjúhozó embertársaim ezirányú igényeit elégítettem ki.(kocsmárosként)
Hát, melegen kocsonyásodó anyagról még nem hallottam az élelmiszer fronton.
Hidegen a jó tömény főzőlében való kihűléskor vissza szívott lé jelentkezhet a húsrétegek között, házi sonkánál.
A "bótiba" tudja fene, miket injektálnak.
Nem tudok segíten.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Forró sonkát vágtuk ketté, és gyöngyszerü- "aszpik" darabkák voltak a tálon. Mintha hideg lett volna.
2011. ápr. 26. 18:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!