Zserbó mellé még milyen süteményt csináljak?
Figyelt kérdés
zserbót csináltam már, de szeretnék még mást is, de nincs ötletem...2011. ápr. 23. 19:08
1/10 Tinker Bell 

válasza:

Jaffa szeletet, vagy rezgőkét (ki hogy hívja) vagy joghurt-totát, vagy valami könnyebbet, ami inkább sütés nélküli süti. :)
2/10 anonim 

válasza:

Én diós - mákos beiglit csináltam, de Neked már a zserbó is diós. Esetleg egy meggyes bögrést?
3/10 anonim válasza:
Nálunk most zserbó és tepertős pogácsa van, de néha csinálunk mellé sajtosat pogi helyett.
4/10 anonim 

válasza:

gyümölcsös piskóta, kókuszkocka, meggyes-túrós lepény
almáspie, mákos-almás bögrés
5/10 anonim 

válasza:

Én az egy édes, egy sós párosítást szeretem, úgyhogy én biztos valamilyen pogácsát vagy sajtos rudat készítenék mellé.
6/10 anonim 

válasza:

Gyümölcstorta könnyű és finom. még holnap reggel is egy óra alatt kész.
7/10 anonim válasza:
Mi túrós süteményt készítettünk, és lesz még mákos és diós bejgli is.
8/10 anonim 

válasza:

Nálunk Magyar szelet van/olyasmi mint a Mirinda csak piros, fehér , zöld/ Muki szelet, Marcipán szelet /nem sütős/, Túrós apró kockák/sós süti/
9/10 anonim 

válasza:

Szintén gyümölcstortára szavaznék.
10/10 anonim 

válasza:

Én valami habos-babosat csinálnék..
vagy a saját készítésű részeg tortámat-részeg szeletet.
Google-ba irsd be h részeg torta "Jennikétől":)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!