Ezt nem kellett volna?
Figyelt kérdés
Megettem egy tábla milka csokit. Nem fogyózom, normális testalkat vagyok, csak most megünnepeltem a tavaszi szünet kezdetét. Nem kellett volna megennem szerintetek?2011. ápr. 21. 12:40
2/8 anonim 

válasza:

Jól tetted!
Ha kapsz még egyet, azzal kínálj meg azért másokat is!
Mi is megeszünk néha-néha egy egészet, bizony.
3/8 anonim 

válasza:

én a rántott camamber sültkrumplival áfonyalekvárral (rengeteg kalória) megettem egy tábla bocicsokit,nyami
és ma még sütit sütök,vacsit főzök
ha nem fogyózol,akkor min aggódsz?
4/8 anonim 

válasza:

A felnőttek egy csomó csokit esznek. Csak a gyerekeknek adnak nyomorult 2 kockákat!
5/8 anonim 

válasza:

13:12 nagyon aranyos volt :)
Igaz is, miért ne ehetnél meg egy tábla csokit, ha éppen megkívánod? Egyébként én a gyereknek is megengedem, mert így sosem eszi magát rosszullétig tele édességgel, nincs rá kiéhezve. Ha megkívánja, eszik, amennyi jólesik, így mindig kevesebbel is beéri, mint a kis barátai, akik szinte rávetik magukat a csokira :)
6/8 anonim 

válasza:

Egészségedre! :-)Teljesen jól tetted!
7/8 anonim 

válasza:

Jól tetted! Egyél meg egy tábla csokit, és vigyorogj a világra!
8/8 anonim válasza:
én majdnem minden nap elnyammogok egy táblával. Csak az a baj vele, hogy már függő vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!