Mit csináljak rebarbarából? Kaptam ma 4 szálat,450g-t.
Figyelt kérdés
Megkóstoltam nyersen, nagyon savanyú. Ilyennek kell lennie vagy éretlenül kaptam?2011. ápr. 19. 22:58
1/10 anonim 

válasza:

Keresztanyu rebarbara pudingot szokott csinálni belőle. :) Én mást nem is ismerek ami ebből készül.
2/10 A kérdező kommentje:
És azt hogy kell? Te szereted?
2011. ápr. 19. 23:03
3/10 anonim 

válasza:

Anyuek rebarbara kompotot szoktak kesziteni belole. Szerintem az nagyon finom...
Minden evben ultetnek, hogy ehessenek :)
4/10 A kérdező kommentje:
És azt hogy csinálják? :-)
2011. ápr. 19. 23:12
6/10 anonim 

válasza:

1. vagyok, sajnos nem tudom a receptet, gyerek voltam még akkor, de nagyon szerettem. Keresztanyu pedig már nem él, így nem is tudom megkérdezni. De a neten biztos van néhány puding recept :)
7/10 anonim 

válasza:

Mi is kompótot szoktunk csinálni belőle, almával, fahéjasan.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszi. Keresgéltem a mindmegettén én is, de ezt amit küldtél nem találtam. Köszi, hogy elküldted.
2011. ápr. 19. 23:31
9/10 A kérdező kommentje:
450g rebarbarához mennyi cukor menjen ha kompótot szeretnék csinálni?
2011. ápr. 19. 23:42
10/10 anonim 

válasza:

szerintem kb 10-12 dkg cukor kell hozzá..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!