Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Vettem húsvétra egy báránycomb...

Vettem húsvétra egy báránycombot. Csonttal, vagy kicsontozva süssem meg?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 19. 16:58
 1/6 anonim ***** válasza:
47%

Vedd ki a csontot, nélküle majd szebben fogod tudni szelni a sültet.

A csonton hagyj minimális husit, az majd jó lesz egy bableveshez, lencse leveshez.

2011. ápr. 19. 17:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne vedd ki a csontot! Sokkal finomabb az a sült, amely csonttal együtt sül!
2011. ápr. 19. 18:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha befér a sütődbe csonttal akkor ne csontozd ki mert úgy finomabb lesz.Érdemes kicsit beirdalni is a vágásokba tehetsz pici szalonnát is szerintem .
2011. ápr. 19. 18:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 doboszoli ***** válasza:
100%
Én csontosan sütném. Nem "ugrik" össze. A csontot ki lehet húzni sülten is, és máris szeletelhető.
2011. ápr. 19. 20:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy csontosan süsd meg,sokkal zamatosabb lesz!
2011. ápr. 19. 20:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket !
2011. ápr. 20. 18:10

További kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!