Vettem húsvétra egy báránycombot. Csonttal, vagy kicsontozva süssem meg?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 19. 16:58
1/6 anonim válasza:
Vedd ki a csontot, nélküle majd szebben fogod tudni szelni a sültet.
A csonton hagyj minimális husit, az majd jó lesz egy bableveshez, lencse leveshez.
2/6 anonim válasza:
Ne vedd ki a csontot! Sokkal finomabb az a sült, amely csonttal együtt sül!
3/6 anonim válasza:
Ha befér a sütődbe csonttal akkor ne csontozd ki mert úgy finomabb lesz.Érdemes kicsit beirdalni is a vágásokba tehetsz pici szalonnát is szerintem .
4/6 doboszoli válasza:
Én csontosan sütném. Nem "ugrik" össze. A csontot ki lehet húzni sülten is, és máris szeletelhető.
5/6 anonim válasza:
Persze hogy csontosan süsd meg,sokkal zamatosabb lesz!
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket !
2011. ápr. 20. 18:10
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!