Egy 15 éves lánynak milyen ételeket "illik" már tudni elkészíteni?
Hát szerintem már azért piros pontot érdemelsz, mert ezt megkérdezted!:)
Ahogy írták már előttem többen is...vki 30év körül se tud főzni-sütni!
A te korodba még nem annyira elvárt dolog ez, de egyáltalán nem hátrány ha tudsz ezt azt!:)
Én pl kb 2-3éve kezdtem el főzögetni..mára hobbim lett!:)
De szerintem nem vagy elmaradva!:)
Amikt felsoroltak azok nagyon egyszerűek és szerintem simán menne neked!:) Sőt szerintem ezek szinte mkinek kellene, hogy menjen,mert semmi ördöngösség nincs benne...recept alapján minden levan írva!:D
20/L
Hát ha általában van aki főz rád, akkor épp elég annyira tudni, hogy egyedül se halj éhen két napig. Tészta. Fagyasztott vackok.
Én őszintén szólva nem voltam rászorulva, hogy főzzek, anyukám néha nyaggatott, de nem igazán hatott meg. Aztán egyetemen rászorultam, ha valamit épp megkívánok és van hozzá minden eszköz, akkor megcsinálom. :D De én pl. elméletben tudok főzni, gyakorlatban a rántottám pocsék. :( És a gyakorlás se segít nagyon. De kicsit bonyolultabb kajákat már egész jól csinálok. :D Ez is egy módszer. XD
Igazából sztem jó ha megtanulsz valakitől alap dolgokat, mi az a rántás, habarás, hirtelensütés, stb., mert ezekkel csak úgy dobálóznak a receptek és ha ilyen hülye vagy, mint én, akkor hívogathatod anyádat te is. XD
nagyon szépen köszönöm a válaszokat:)
nyáron biztos ,hogy anyával fogok főzőcskézni:D régen nem érdekelt annyira ,mert szerencsére mindig főzött ránk anya, de most valahogy megjött hozzá a kedvem:)
Hát, szerintem végülis mindent. :D Persze nem fejből, de recept alapján bármit meg lehet csinálni, az meg már rajtad áll, hogy meg is jegyzed-e.
Alap magyar kajákra gyúrj rá, a többi már menni fog magától is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!