Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit készítsek húsvétra?

Mit készítsek húsvétra?

Figyelt kérdés
A szüleim mindig franciasalátát csinálnak, sonkatekerccsel, kaszinótojással, amit én is szeretek, és a család is. Idén viszont velünk lesz a párom is, aki annyira nem rajong ezért. Megeszi és meg is enné, tudom, de akarok neki valamivel külön kedveskedni, vagyis ha úgy van, családi kiszerelésben készíteném, lényeg, hogy ő is ehessen valami finomat. :) A húst szereti, főleg a töltött, roládban készített húsokat. Tudnátok valami tuti receptet ajánlani, ami illene is a fent említett ételekhez is? Esetleg kapna mellé köretnek valami mást, mint a franciasaláta.
2011. ápr. 18. 21:49
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
sajtal.sonkával,sajtal.kolbival vagy sajtal gombával töltött rántott husi.Kiklopfolsz valamilyen hústvékonyra és sózod,borsozod és beleteszed amit szeretnél és egyik felére ráhajtod a másikat,amolyan félhold,félkör alakú lesz.Panirozd be és rántzsd ki,megy a franciasalihoz és hidegen is bármikor meglehet enni.Amúgy a hosszófasírozott,másnáven,stefánia vagdalt is nagyon jó választás,az is hidegen-melegen teljesen jó.
2011. ápr. 18. 22:15
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Az utóbbit apu szokott is csinálni, csak nem tudtam, hogy ez a neve. :) De a töltött-rántott husi is mennyeien hangzik, inkább azt csinálom meg, mert szeretek új dolgokat kipróbálni. :)
2011. ápr. 18. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!