Hogy süssem a halat, hogy ne essen szét és szépen megbarnuljon?
Figyelt kérdés
Már rengetegszer próbáltam halat sütni, de sehogy nem akar sikerülni. Másoknál minidg olyan guszta, szép barna sült kéreg van rajta és olyan szépen lapokra válik ahogy hozzáérek a villával. Nálam meg úgy nézki, mintha beáztatott papírzsebkendő lenne... :( :( :(2011. ápr. 15. 12:30
11/12 anonim válasza:
Nagyon befolyásolja a hal "minősége". Én is jártam már így, mert nem kaptam a megszokott márkájút. Szóval a fenti praktikákon túl ez is számít.
12/12 anonim válasza:
a sült halhoz nem kell sok olaj, max a rántotthoz... szerintem az volt a gond hogy nem olvadt ki rendesen. ha kiolvadt, sózd be és tekerd konyhai törlőbe 10-15 percre hogy minél kevesebb nedvesség maradjon benne, és kicsi forró olajon-vajon 1-1 perc kb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!