Nem mostam és tisztitottam meg a zuzát, így meg sem ehetem? Sajnos nem tudtam és csak úgy megcsináltam pörinek.
El ne hidd már, hogy sárga bőr van rajta, meg trutyi! KONYHAKÉSZ, a gyengébbek kedvéért.
Semmi bajod nem lesz tőle, edd meg nyugodtan. :) Igazából én is csak a lelki nyugalmam érdekében szoktam leöblíteni az ilyesmit, mert igazából nem oszt, nem szoroz.
D: Tévedsz Kedves 13,30-as! Ez nem elmeállapot, hanem ízlés kérdése.
A "konyhakész" egész csirkében is találni nyelőcső maradékot, a szárnya végén tollat!! nemcsak tokút. Ettől még minden szívfájdalom nélkül ráírják, hogy konyhakész. Te tényleg ezeket sem szeded ki csak azért mert rá van írva, hogy konyhakész? Ki a gyenge elméjű?
pont a zúza az, amit mindig át kell nézni!
Ki írta rá, hogy konyhakész? Ismered? Nem. Nehogy már elhidd.
Géppel tisztítják, és közel sem tökéletesen. 1 kilóban mindig van 2-3 db, ami rosszul van megtisztítva, és rajta marad az a vastag sárga réteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!