Nem mostam és tisztitottam meg a zuzát, így meg sem ehetem? Sajnos nem tudtam és csak úgy megcsináltam pörinek.
Figyelt kérdés
2011. ápr. 13. 11:05
1/14 anonim válasza:
Nem dicsérendő, ahogy csináltad, de nem lesz tőle semmi bajod, megeheted. Elvileg konyhakész, nem? Jó étvágyat hozzá!!
2/14 A kérdező kommentje:
Szia!Igen konyhakész csomagolt a Lidl-ben vettem.Akkor megeszem.
2011. ápr. 13. 11:17
3/14 anonim válasza:
Ha tisztított volt, akkor neked már nem kell megtisztítani
4/14 anonim válasza:
Bajod nem lesz tőle, mert a hőtől elpusztul minden esetleg rajta lévő baci, de amúgy minden húst meg szokás mosni, a pörköltnek valót is.
5/14 anonim válasza:
Gondolj arra, hogy a darált húst se szoktuk megmosni.
Szóval szerintem nyugodtan megeheted. Úgyis kifőttek belőle a bacik.
6/14 anonim válasza:
én se mindig mosom meg ha sietek vagy ha lefagyasztottam és ugy teszem oda
nem lett még soha semmi bajom
7/14 anonim válasza:
En nem enném meg, mert eleve rajta van az a sàrga bõr, és azon a vàladék, amit fogyasztott a csirke. De te tudod, jó étvàgyat!
8/14 anonim válasza:
Én is megszoktam mosni még akkor is ha konyhakészen veszem,de szerintem nem lesz semmi bajod.
Nyugodtan edd meg!
9/14 anonim válasza:
bőr nincs rajta, csak a tisztítatlanon.
10/14 A kérdező kommentje:
Nem volt rajta sem bőr se más.Finom volt.:)
2011. ápr. 13. 13:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!