Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Alsó, felső csirkecombot is...

Alsó, felső csirkecombot is meg lehet csinálni Orly módra?

Figyelt kérdés
Próbálta már valaki? Milyen lett? Nem lett túl zsíros?
2011. ápr. 9. 21:39
 1/6 doboszoli ***** válasza:
0%

Ilyen perverzió még nem merült fel bennem, de szerintem bőrözve, filézve megoldható a dolog.

Mi a fenétől lenne zsíros?

2011. ápr. 10. 05:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
Miért kéne bőrözni, filézni? - a rántott csirkét sem szoktuk - mi legalábbis. Az Orly tudomásom szerint mártott tésztás /bundás/ hús. Ugyan úgy olajban sül, mint a rántott dolgok.
2011. ápr. 10. 08:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát persze, hogy lehet. Második jól mondja. És tényleg miért lenne zsiros?
2011. ápr. 10. 08:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
56%

Kifilézni azért ajánlatos, mert az Orly-tészta nagyon hamar megég, ezért nem lehet sokáig sütni. A csirkecomb vastag hús, ha egyben hagyod, akkor vagy belül marad nyers, vagy az Orly-tészta lesz sötétre sült és égett izü. A lebörözést meg azért javasolnám, mert a csirkebörre rosszul tapad a tészta.


Egyébként az engem is érdekelne, hogy MIÉRT lenne zsiros, ha igy sütöd - semmivel sem inkább, mint a normáli rántott hús, söt, az Orly-tészta még kevésbé szivja fel a sütözsiradékot.

2011. ápr. 10. 08:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 A kérdező kommentje:
pont azért gondoltam, hogy zsíros lenne, mert tovább kell sütni és arra gondoltam, hogy az Orly tészta jobban magába szívja a zsiradékot. Szerintem megpróbálkozom vele, majd meglátjuk! Remélem a sikert! :)
2011. ápr. 10. 09:28
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem volt zsíros, nagyon finom lett és a bunda sem égett meg, pedig elég sokat sütöttem..Először kicsit nagyobb lángon, hogy a bunda "megkössön" utána meg kisebb lángon, rendesen átsült, a csont mellett jól bevagdostam a husit, hogy ne legyen túl dundus...és könnyebben átsüljön. Apának és kisfiának is ízlett! :)
2011. ápr. 10. 14:51

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!