Toltott csirkecombot szeretnék késziteni, van olyan receptetek, amivel isteni finom, kulonleges csirkecombot lehet csinalni?
Itt egy fincsi töltött csirekcomb recept!
Hozzávalók:
6 egész csírkecomb
só
bors
A töltelékhez:
2 db zsemle 1,5 dl tejbe áztatva
1 egész tojás
2 főtt tojás
5 dkg reszelt sajt
2 gerezd fokhagyma
só
bors
kevés ételízesítő
1 kávéskanál mustár
Elkészítés
A töltelék hozzávalóit kézzel összekevered, és a csirkecombok bőre alá töltöd. A combokat megsózod, borsozod. A combokra szeletelt almát is dobálhatsz, ettől még szaftosabb lesz a hús. 180 fokon 1 órát fólia alatt sütöd, majd a fóliát leveszed és további 15 percet pirítod. Köretnek rizst tálalj mellé.
Jó étvágyat!:)
szia !
az előző receptje nagyon jó, bár én a tölteléket tele rakom petrezselyemmel jóó sokkal... meg a másik, hogy én szeretem az ilyen előre kevert fűszereket (bár lehet most le leszek szórva) de szerintem nagyon jó ízt tudnak adni a husiknak
és ha felszeded a bőrét alatta is dörzsöld egy kicsit meg vele.
a másik , (lehet benne van az előzőben, bocsi ha igen) hogy amikor sütöd én alá szoktam rakni vastag hagymakarikákat. nagyon jó ízt ad az egésznek:D
jó étvágyat
hihi most olvastam vissza:D:D
a le leszek szórva helyett szólva:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!