Leirja valaki hogyan kell a fejhúsból szárazbabbal konzervfélét főzni? Volt egy nagymama receptem de elnyelte a föld.
Figyelt kérdés
2011. ápr. 8. 10:22
1/3 anonim válasza:
Mire gondolsz? Mi az a konzerv féle? Sólet, babfőzelék?
2/3 A kérdező kommentje:
Olyasmi mind a babfőzelék csak lehet üvegbe tartósitani,de le is fagyaszthatom.Jó kocsonyás a leve,a húst nagyon meg kell főzni benne,hogy lejöjjön a csont stb.Mindezt emlékezetből írom,mert amit ettem ilyen volt,csak nem tudom ,hogy a húson és a babon kivül mi kell még.Remélem tudtok segíteni.Előre is köszönöm.
2011. ápr. 8. 11:14
3/3 anonim válasza:
Elmondanám
neked, hogy a nagymama nem konzervet csinált hanem olyan készételt amit a hűtöbe tett lefagyasztva.
Fejhus lébe fehér vagy tarkababot főzöl.Ezt lehet zöldségesen és zöldség nélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!