Föld alatt lesz e baja a piának?!
Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne, hogy 2010 július-augusztusa környékén elástam a kertbe egy Cappy üveges házipálinkát és sztetetek megromolhatott e lehet e tőle bajom?A műanyag nem kezd e el bomlani?Lécci segítsetek egy kétségbeesett lánynak.(Mert jó partyt tartanánk belőle(H)(Y)):D2010. okt. 4. 10:57
1/19 anonim válasza:
én gyerekkoromban egy pisivel teli flakont ástam el a kertben a hinta mellett, msot h mondod lehet kiásom
2/19 anonim válasza:
Te beteg vagy!:D
Szerintem nincs ott olyan régen, hogy gond legyen belőle, de ez csak tipp.
3/19 anonim válasza:
Az alkohol elvileg nem romolhat meg.A műanyag sem bomlik hamar,de szerintem ásd ki és kóstolj bele.:)
4/19 anonim válasza:
alkoholt főleg pálinkát nem jó műanyag üvegben tárolni, max csak nagyon rövid ideig. ezt a régi falusi alkoholistáktól tudom. legközelebb rendes üvegben ásd el :)
én nem innék belőle..de te tudod.
5/19 anonim válasza:
sztem semmi baja, csak vigyázz majd, mielőtt felbontod jól most le az üveget, nehogy belemnejn egy kis föld:)
6/19 anonim válasza:
Én gyerekkoromba a tökfőzeléket ástam el, tányérostól, na de piát elásni bűn:)) amúgy nem hinném, hogy lenne baja, nekünk a lagziról maradt pálinka és cherry ,konyak, mindent müanyag ballonba töltöttünk és levágtuk a pincébe, az asszony múltkor talált rá, tíz évvel ezelőttiek már:) jelentem semmi bajuk:)
7/19 anonim válasza:
Piát műanyagba tényleg nem teszünk. A földtől semmi baja, a műanyagot sem rohasztja a föld, ha neked jó lenne a hűtőből, akkor onnan is jó, de tényleg nem töltünk műanyagba piát csak rövid időre.
8/19 anonim válasza:
és mi a helyzet a tablás borral?XD meg a söröket is szokták műanyagba tenni:D jo tudom, azoknak nincs akkora alkohol százalékuk h csináljanak a műanyaggal vmit, de csak megcáfolásból írom, h piát igen is teszünk műanyagba. am pálinkát viszont nem szokás, de valszeg nem lett baja tőle, meg amugy is ha jó party lesz, hányni fogtok, akk meg nem mindegy mitől?XDD
9/19 anonim válasza:
Megkérdezhetem, hogy miért ástad el?:D
10/19 Phoney válasza:
A házipálinka oldja a kepiműanyagot. Ha rosszul lesztek vsz. sose tudjátok meg hogy attól-e, de kórházba gondolom nem kerültök emiatt. (Én nem innám meg, pedig nem vagyok finnyás.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!