Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy is kell ezt az édességet...

Hogy is kell ezt az édességet csinálni?

Figyelt kérdés

Nem tudom a pontos mennyiségeket,pedig nagyon finom.Segítenétek?

Piskótát kell sütni(hány tojásból?),kis darabokra fel kell tépkedni,rákell önteni a meggybefőttet levével együtt(hány üveggel?),és a tetejére vanilia pudingot kell tölteni,de nem fél liter tejből kell főzni,hanem többől(mennyiből?).Tejszínhabbal kell tálalni.

2011. ápr. 8. 09:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem ismerem ezt az édességet,de gyakorlott háziasszony lévén szerintem legalább 8 tojásból csináld,a meggybefőttből elég 1db literes üveggel és a pudingot1-1,5 liter tejből készítsd.Egyébként kösz az ötletet!A piskótát meg egyszerűen vágd fel késsel apró darabokra!Nehogy már fél órát tépegesd! Jó étvágyat!Megyek megkóstolom!Remélem nem Ausztráliában laksz? XD! Jó étvágyat hozzá!
2011. ápr. 8. 10:05
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Jó étvágyat neked is!Pesti vagyok:).
2011. ápr. 8. 10:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Akkor nem is laksz messze!Én Százhalombattán. :)
2011. ápr. 8. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!