Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Valami extra recept csirkemell...

Valami extra recept csirkemellből (bármi jöhet, édes is)?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 7. 11:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
felszeleteled, sózod, 1 nagy pohár tejfölt összekeversz 1-2 evőkanál mustárral, beleteszed a húst, éjszakára hagyod állni a hűtőben, másnap csak kiveszed, tepsibe rakod, a maradék tejfölös-mustáros szószt jó vastagon a tetejére, fél órát sütöd közepes lángon lefóliázva, aztán fólia nélkül, amíg megszilárdul a szósz rajta. Hozzá rizs vagy tört krumpli. Nálunk ez a nagy kedvenc, és nagyon egyszerű elkészíteni
2011. ápr. 7. 11:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
84%
Csíkokra vágod,sózod-borsozod, kevés olajon jól átsütöd, teszel hozzá fagyasztott zöldségeket, cukkinit akármit.Puhára párolod, a végén egy kis liszttel elkevert tejszínt keversz hozzá, összeforralod rizzsel tálalod.Nálunk azok is imádják akik nagyon válogatósak.
2011. ápr. 7. 12:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim válasza:
79%

[link]

isteni

2011. ápr. 7. 12:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

szia! az, hogy extra nem hinném , de leírom Neked az egyik receptemet.Nemcsak csirkemellből lehet, hanem bármilyen húsból, természetesen a sütési idő eltérhet a hús miatt.

lényeg, hogy szép nagy tenyérnyi húsokat vágjunk, egyhén kiklopfoljuk,finoman sózzuk.

a töltelékbe szeletenként fél zsömlét számolunk.

a zsömléket felkockázzuk, egy kis tejjel meglocsoljuk, és haggyuk, hogy szívja meg magát.

közben egy közepes hagymát megdinsztelek.a zsömléket szétmorzsolojuk, ha sok volt a tej kinyomkodjuk.sózzuk, borsozzuk, egy tojással összegyúrjuk,megszórjuk vágott petrezselyemmel.ekkor még elég lágy,de

a dinsztelt hagymára téve addik keverjük, míg összáll.

haggyuk kissé kihűlni.

a hússzeletet kiterítjük, rásimítunk a töltelékből.

a felénk eső részre teszünk 2 szem magnélküli aszaltszilvát és föltekerjük.a szilva középre fog kerülni.

a göngyölegeket betekerjük egy szelt baconba, és zsírozott tepsibe sorakoztatjuk.

egy pici vizet öntünk alá, és lefóliázva sütjük, hústól függően 30-45 percig.

utána a fóliát levéve pirosra sütjük.kis pihentetés után

ferdén elvágva tálaljuk akár rizs, akár krumplikörettel.

nekünk a krumplipüré ízlik hozzá a legjobban.

2011. ápr. 7. 19:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim válasza:
100%
Én hasonlót szoktam, csak a csirkemell csíkokat kívülről mustarral bekenem, belül aszalt szilva vagy aszalt barack kerül, ezt egy baconnel feltekerem a gongyolegeket elomelegitett sütőben megsutom.
2011. ápr. 8. 11:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyik kedvencem amit leirok: csirkemellet vekony szeletekre vagjuk kirantjuk. Melleje sult krumpli es kapormartas. Ezt joghurtbol keszitem. Egy doboz joghurtba belevagok egy kotes zold kaprot es belenyomkodok 2 db fokhagymat majd jol osszekeverem es raontom a husra. Nekunk nagyon izlik
2011. ápr. 8. 12:24
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!