Milyen finom hasábkrumpli van?
Figyelt kérdés
Olyan hasábkrumplit keresek,ami nem sül kőkeményre,nincs berohadva fele a zacskóban,nincs apróra összetörve,és finom.Eddig csak ilyen rossz minőségű krumplit sikerült vennem,már unom.Szoktam rendes krumplit is sütni,de amikor gyors vacsora kell,akkor mirelitet sütök.2011. ápr. 6. 22:53
1/5 anonim 

válasza:

Mi a Lidlből szoktuk venni. Piros a csomagolása. Nagyon finom. Van 1 kg-os és 2,5kg-os kiszerlésbe.
2/5 anonim 

válasza:

Próbáld meg az Aviko hullámost, az is finom, bár kicsit drága. A Lidl-st én is szeretem.
3/5 anonim 

válasza:

Szerintem meg gyorsan hámozd meg az igazi krumplit. Olvastad a műkrumpli összetételét? Fruktóz, glükóz, MEGCUKROZZÁK, hogy ropogósabb legyen. Nem elég az olaj, amit beszív, még cukrosat is esztek. Nem ér ennyit a gyors vacsora, főleg, ha még nem is vagy elégedett az eredménnyel.
4/5 anonim válasza:
Gyorsan belejössz hipp-hopp meg lehet csinálni. Csak egy éles kés kell. A fiam nagyon szereti, sűrűn készítek, és ugyan olyan vékonyra kell neki felszeletelni mint a mirelitet. Kb 6-7krumpli hámozás darabolás 5perc. Addigra az olaj is felforrósodik.
5/5 anonim 

válasza:

Vagy elkészítheted előre. Mi úgy szoktuk csinálni, hogy előre felvágjuk, kicsit előre sütjük és lefagyasztjuk.
Így finom lesz és gyorsan kész, ha hirtelen kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!