Ha ma megsütöm a zserbót, még jó lesz hétvégére?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 6. 11:48
1/5 anonim válasza:
Persze, hogy jó lesz. Tedd hűtőbe, vagy legalábbis hidegebbre, mint a szobahőmérséklet, és ne szeleteld fel!
2/5 anonim válasza:
Nem marad a hétvégére, mert megeszem.
3/5 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz, sőt! A zserbó sokkal finomabb néhány nap múlva, mint frissen. Addigra jól összeérnek az ízek, és finom puha lesz, csak tényleg ne szeleteld fel, mert akkor könnyen kiszáradnak a szeletek.
4/5 anonim válasza:
bizony jó lesz, a lakodalmakban is már egy héttel előbb megsütik.
5/5 anonim válasza:
Anyukám amikor süt mindig fagyaszt is le belőle, mivel ritkán vagyok otthon, így teszi el nekem, mire hazaérek szobahőmérsékleten felengedi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!