Hamis marcipán! Segítség?
Tegnap elkészítettem az alábbi recept alapján:
olyan kemény, mint a beton. Viszont most használnom kellene. Dobjam ki? Mihez kezdjek vele?
Még soha nem csináltam ezt,csak valódi marcipánt mandulából.
A receptet olvasva,próbáld meg a mikróban megpuhítani,és adj hozzá vagy olvasztott margarint,vagy olajat. Először csak keveset,ahogy gyúrod,látod majd,hogy mennyi kell bele.
Valószínűleg a cukrot főzted tovább,mint kellett volna.
Vágd fel pár darabra, aztán be a mikróba egy kicsit. Utána még át kell gyúrni, ha kell, olajozd meg a kezed.
Üdv!
Sziasztok!
Elnézést, hogy eddig nem köszöntem meg a segítségeteket, de elutaztunk és nem voltam gép közelben. Sikerült megmentenem, a pár mp-es mikrózással. Tettem hozzá egy kis vajat és sikerült átgyúrnom, hogy használható legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!