Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hamis marcipán! Segítség?

Hamis marcipán! Segítség?

Figyelt kérdés

Tegnap elkészítettem az alábbi recept alapján:

[link]


olyan kemény, mint a beton. Viszont most használnom kellene. Dobjam ki? Mihez kezdjek vele?


2011. ápr. 1. 07:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
És ha pár mp-re mikróba tennéd? De csak néhányra. Nem puhulna meg? Gyorsan megformáznád, és kész. De valószínűleg újra megkeményedne...
2011. ápr. 1. 07:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Tartsd szobahőmérsékleten (nem tudom hűtőben keményedett meg?),majd pár csepp olajjal gyúrd át.Látatlanban ez jut eszembe.
2011. ápr. 1. 07:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Még soha nem csináltam ezt,csak valódi marcipánt mandulából.

A receptet olvasva,próbáld meg a mikróban megpuhítani,és adj hozzá vagy olvasztott margarint,vagy olajat. Először csak keveset,ahogy gyúrod,látod majd,hogy mennyi kell bele.

Valószínűleg a cukrot főzted tovább,mint kellett volna.

2011. ápr. 1. 07:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Vágd fel pár darabra, aztán be a mikróba egy kicsit. Utána még át kell gyúrni, ha kell, olajozd meg a kezed.


Üdv!

2011. ápr. 1. 13:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Elnézést, hogy eddig nem köszöntem meg a segítségeteket, de elutaztunk és nem voltam gép közelben. Sikerült megmentenem, a pár mp-es mikrózással. Tettem hozzá egy kis vajat és sikerült átgyúrnom, hogy használható legyen!

2011. ápr. 4. 05:27

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!