1/2 anonim válasza:
Helyettesíthető, persze nem olyan lesz az íze. Én citromtortára szoktam úgy krémet csinálni, hogy 3 dl tejben megfőzök 1 csomag vaníliás vagy tejszínes pudingport ízlés szerint cukorral, majd ha kihűlt, belekeverek 1 kis doboz 20 %-os tejfölt, és reszelt citromhéjat + levet. Nagyon finom! Dupla adagot érdemes készíteni belőle.
2/2 anonim válasza:
Sterintem igen, de a megfözött puddingot elöször teljesen ki kell hüteni, és csak utána folytatni a krém készitését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!