Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Húhoh palacsinta? Hogy csinálj...

Húhoh palacsinta? Hogy csináljátok?

Figyelt kérdés
2011. márc. 27. 13:23
 1/6 A kérdező kommentje:
húsos akart lenni
2011. márc. 27. 13:27
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mi úgy, hogy sütünk sós palacsintát, és ha kész a kész pörköltet, egész húst villával így szét maszikulom, szóval pici darabos hús marad, ezzel megtöltöm. Lerakjuk egyesével, végén pedig a pöri zaftot tejföllel kikeverem, és leöntöm. Nagyon sokan darált hússal töltik. Imááádom
2011. márc. 27. 13:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
41%
Én úgy, hogy megcsinálom a palacsinta tésztát, aztán felkiáltok, hogy "HÚHOH, nincsen itthon lekvár!"
2011. márc. 27. 13:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:
:) én is ugy csinálom ahogy az első válaszoló irja, csak a pörköltbe rakok babérlevelet is, illtve atejfölbe kisi nagyon kici citromhéjat. imádom, annyira finom. pluz szoktam sajtot is reszelni a tetejére és még 10 pere berakom sütöbe.
2011. márc. 27. 14:18
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
én van mikor a föltekert, pörkölttel töltött palacsintát bepanírozom és kirántom. isteni finom.
2011. márc. 27. 20:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim válasza:
100%
Az én verzióm picit babrás de nem vészes :) csirkemellből vagy csirkecombból szoktam. apró darabokra felvágom és pörköltnek megcsinálom(só,bors,pirospaprika,kömény,majoranna) de sok zafttal ami ne legyen sűrű, inkább vizes . amikor kész a pörkölt a húst leszűröm a zaftból és ledarálom majd adok hozzá mustárt, tejfölt reszelt füstölt sajtot. ettől jó masszás lesz. a zaftot lisztes tejföllel és pici tejjel besűrűsítem ez lesz a mártás. sütök ki palacsinta tésztákat, persze sósat de nem kell bele sok só , épp hogy egy csipetnyi, és a tésztája picit legyen sűrűbb mint az édesé és vastagabbra is süssük valamivel . a ledarált hússal megtöltöm a palacsintákat és egy vékonyan beolajozott tepsibe elhelyezgetem őket. bekenem a tetejüket jó sok tejföllel rászórom a maradék sajtot majd kicsit csepegtetek mindegyikre a mártásból . 20 percig még így sütöm majd amikor kész van mindenki leönti magának a mártással és nagyon finom :)
2011. márc. 28. 10:15
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!