Miért lesz mindig darabos a madártejem?
Figyelt kérdés
Megfőzöm a tejben a habgaluskákat, nem szoktak szétesni, mégis mikor a tejből megfőzöm a vaníliamártást, undi darabos lesz, nem olyan selymes és fincsi mint másoké. Már arra is gondoltam hogy vízben főzném a galuskákat, akkor nem darabosítja a tejet. Vagy mit csináljak?2009. febr. 24. 14:33
1/3 anonim válasza:
én átszoktam szűrni ha a hab miatt darabos lesz. Egyébként amikor hozzáadod a tojássárgákat előtte egy pici meleg tejjel keverd el. Akkor nem szokta nekem összekapni
2/3 anonim válasza:
Nem lehet, hogy forralod és egyszerűen a sárgája ugrik össze? "Rántottát" csinálsz belőle? Amikor a tojássárgáját belerakod már nem szabad forralni, csak melegíteni és nagyon keverni.
3/3 anonim válasza:
A kis darabok a tojáshabból maradnak ott.Akaratlanul is lemorzsálódik valamennyi. Vagy leszűröd, vagy vízben főzöd meg a habot. Ugyanolyan lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!