Ha összemorzsolom a Rama margarint a liszttel, kissé darabos (csomós) marad a "cucc"?
Figyelt kérdés
Utána, ha a többi hozzávalóval összekeverem (tojás, tejföl stb.), eloszlanak a csomók?2010. aug. 9. 13:23
2/6 A kérdező kommentje:
köszi! :)
2010. aug. 9. 13:30
3/6 anonim válasza:
lehet rosszul kezded
a margarint a tojással és a cukorral szokták összekeverni, a lisztet pedig csak később kell hozzáadni
ha nem vagy túl türelmes, vagy sietsz akro olvaszd meg a margarint pl mikroval akár teljesen folyékonyra úgy könnyebb eldolgozni a tojással és cukorrral.. és hamarabb elkészülsz így vele
4/6 anonim válasza:
nehogy már, van egy rakás recept, aminek a lényege, hogy a szilárd margarint morzsold el a liszttel ;) végén jól össze kell gyúrni és semmi csomó nem lesz
5/6 anonim válasza:
de le is reszelheted és úgy könnyebb vele dolgozni..
6/6 anonim válasza:
Ha a margarint (egyébként az igazi vaj sokkal jobb meg egészségesebb) kell a liszttel elmorzsolni, akkor omlós tésztát kapsz - ilyenekböl készülnek pl. a linzerek.
ha - ahogy az egyik válaszoló irta - a margarint a cukorral meg tojással habosra kevered, akkor kevert tésztát kapsz - ilyenekböl lesz pl. a kevert kuglóf.
Tehát nem mindegy, a recept alapján dolgozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!