Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Zöldséges tésztát hogy kell...

Zöldséges tésztát hogy kell csinálni? Milyen zöldségekkel lehet?

Figyelt kérdés
2011. márc. 24. 10:09
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Bármilyen zöldséget tehetsz bele, még kukoricát is.
2011. márc. 24. 10:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:

tésztát kifőzőm és utána kiválasztom a zöldséget, mivel keverjem össze , hogy ne legyen olyan egyszerű

gondolom nem rántás

2011. márc. 24. 11:20
 3/4 anonim ***** válasza:

igen, addig jó, hogy a tésztét kifőzöd:) közben zsíradékon

párold meg a kiválasztott zöldségfélét, ami lehet brokkoli, cukkini, gomba, répa, de a mirelitpultokban is találsz remeg zöldségkeverékeket.ha egy kisfej hagymát is megdinsztelsz a zöldség alá, akkor még finomabb lesz.

de, a dinsztelt hagyma helyett lehet bele karikázni póréhagymát, lilahagymát, újhagymát, mindegyiktől nagyon finom a zöldségragu.ha szereted a fokhagymát, azt is tehetsz bele préselve, vagy apróra vágva.

fűszerezni is lehet bátran, ízlés szerint bazsalikom, tárkony,majoranna , bors stb.

ha a zöldségragu megpuhult /nem kell szétfőzni/akkor egy tálban összekevered akifőzött tésztával,egy nagy pohár tejföllel, vagy főzőtejszínnel.

egy kivajazott jénaiba öntöd, elsimítod.tetejére mehet bőven reszelt sajt, és a sajt pirulásáig kell sütni.

nem muszáj sütőben sütni, egy nagy serpenyőben is össze

lehet forrósítani és a tányérom megszórni sajttal.

2011. márc. 24. 16:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
hú ez nagyon jó!
2011. márc. 24. 16:47

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!