Zöldséges tésztát hogy kell csinálni? Milyen zöldségekkel lehet?
tésztát kifőzőm és utána kiválasztom a zöldséget, mivel keverjem össze , hogy ne legyen olyan egyszerű
gondolom nem rántás
igen, addig jó, hogy a tésztét kifőzöd:) közben zsíradékon
párold meg a kiválasztott zöldségfélét, ami lehet brokkoli, cukkini, gomba, répa, de a mirelitpultokban is találsz remeg zöldségkeverékeket.ha egy kisfej hagymát is megdinsztelsz a zöldség alá, akkor még finomabb lesz.
de, a dinsztelt hagyma helyett lehet bele karikázni póréhagymát, lilahagymát, újhagymát, mindegyiktől nagyon finom a zöldségragu.ha szereted a fokhagymát, azt is tehetsz bele préselve, vagy apróra vágva.
fűszerezni is lehet bátran, ízlés szerint bazsalikom, tárkony,majoranna , bors stb.
ha a zöldségragu megpuhult /nem kell szétfőzni/akkor egy tálban összekevered akifőzött tésztával,egy nagy pohár tejföllel, vagy főzőtejszínnel.
egy kivajazott jénaiba öntöd, elsimítod.tetejére mehet bőven reszelt sajt, és a sajt pirulásáig kell sütni.
nem muszáj sütőben sütni, egy nagy serpenyőben is össze
lehet forrósítani és a tányérom megszórni sajttal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!