Hogy kell csinálni körözöttet? Szeretném meglepni anyukámat.13/L
Figyelt kérdés
2011. márc. 21. 16:03
1/10 anonim válasza:
Én egy kis tejföllel, sóval, törtpaprikával és nagyon apróra vágott (esetleg reszelt) vöröshagymával, esetleg egy kis apróra vágott petrezselyemmel szoktam símára kavarni.
2/10 anonim válasza:
Az előzőekben leirtakon kivül rakok hozzá:
- egy pici örölt köményt
- és egy kicsi mustárt
pikánsabb lesz az ize
- piros aranyat, vagy gulyás krémet.. a piros paprika mellett
4/10 anonim válasza:
Mi egyszerűbben készítjük. 25DKG túró/tégelyes.1 db tejföl, pirospaprika, apróra vágott fokhagyma , só.
5/10 anonim válasza:
Szió!
Én Feta sajtból csinálom. (500 g. Fetaki.) Nagy kék dobozban van. Ehhez teszek 2 kk. őrölt köményt, 2dl tejfölt,2 kk. piros paprikát, 2 fej lila hagymát.
Eszméletlen finom.
6/10 anonim válasza:
"Én Feta sajtból csinálom'
De könyörgöm a körözött az túró! A sajtból legfeljebb elitélt lesz!
7/10 anonim válasza:
Valójába én is úgy csinálom mint a 16.44-es csak lusta voltam leírni,ezért küldtem inkább linket.
8/10 anonim válasza:
Többféle receptet kipróbáltam, nálunk ez vált be legjobban:
25 dkg túró, 15 dkg ráma, két púpos kanál tejföl, a fej nagyon apróra vágott vöröshagyma, őrölt paprika, őrölt kömény, só.
9/10 anonim válasza:
Én ízlésre csinálom, túró, tejföl, só, bors, rengeteg hagyma és nagyon kevés pirospaprika, csak mutatóba.. (gyakorlatilag még fehér, én nem szeretem a pirospaprika ízét)
10/10 anonim válasza:
N 22.25-ös irta a zsiradékot. Nekem kell bele egy kis liba zsir, illetve igazi vaj. Anélkül "vizes".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!