Kakaós csiga töltelék, de hogyan?
Figyelt kérdés
Tök mindegy, hogy cukor+kakaó, vagy ehhez még vaj, tökmindegy, hogy rászórás előtt bekenem a tésztát olajjal, vagy nem, a lényeg ugyanaz, sülés közben borzalmasan kifolyik a töltelék, pedig nem teszek rá sokat. Mi a titka, hogy a tésztában is maradjon kakaó?2011. márc. 18. 21:41
1/2 AtyeszLL válasza:
Nem kell cukor.
Csak kakaópor, a vékony olajra.
Ha jó erősen feltekered, és amikor a tepsibe (sütőpapírra) teszed, kissé megnyomod, jobb lesz.
A legnehezebb munka a pékségben a kakaós lemezek levakarása.
Olyan nincs, hogy semmi nem folyik ki.
2/2 anonim válasza:
15 dkg kockamargarint mikroban kicsit olvasztasz
2 ek. süő kakaópor
2 ek. vaniliás cukor
összekevered és rákened a tésztára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!