Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kakaós csiga töltelék, de hogyan?

Kakaós csiga töltelék, de hogyan?

Figyelt kérdés
Tök mindegy, hogy cukor+kakaó, vagy ehhez még vaj, tökmindegy, hogy rászórás előtt bekenem a tésztát olajjal, vagy nem, a lényeg ugyanaz, sülés közben borzalmasan kifolyik a töltelék, pedig nem teszek rá sokat. Mi a titka, hogy a tésztában is maradjon kakaó?
2011. márc. 18. 21:41
 1/2 AtyeszLL ***** válasza:

Nem kell cukor.

Csak kakaópor, a vékony olajra.

Ha jó erősen feltekered, és amikor a tepsibe (sütőpapírra) teszed, kissé megnyomod, jobb lesz.

A legnehezebb munka a pékségben a kakaós lemezek levakarása.

Olyan nincs, hogy semmi nem folyik ki.

2011. márc. 18. 22:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

15 dkg kockamargarint mikroban kicsit olvasztasz

2 ek. süő kakaópor

2 ek. vaniliás cukor

összekevered és rákened a tésztára

2012. aug. 14. 21:34
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!