Halottam hogy lehet a sima tejberizst sütőben is csinálni. Hogyan kell, és hány fokon?
Figyelt kérdés
2011. márc. 18. 15:30
1/1 anonim válasza:
Én úgy ismerem, hogy elöször a tüzhelyen felforralod, és utána rakod a sütöbe addig, amig beszivja a tejet. (100 fok, kb. egy óra). De szerintem sokkal egyszerübb és kevesebb energiát használsz fel, ha a felforralás után lefedve a fözölapon hagyod addig, amig beissza a tejet. (Ha gázas tüzhelyed van, akkor lángelosztóval kezdd fözni és elzárás után még egy ruhaszalvétával is takard le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!