Miért rontom el mindig a brownie-t?
milyen formában teszed a tepsibe??
meg nem kell ezt se sokáig sütni, mivel hiába nyers a közepe, magától kiszárad....
amikor a tepsibe teszem akkoris túl sűrű a tészta :S
Itt vannak a hozzávalók amiket szoktam bele rakni, lehet hogy valamiből túl keveset rakok vagy túl sokat?
A tésztához:
115 g puha teavaj
200 g porcukor
1 rúd vanília belseje
2 db tojássárga
2 db tojásfehérje
30 g keserű kakaópor
60 g liszt
2 g só
1 g sütőpor
A mázhoz:
45 g puha teavaj
15 g keserű kakaópor
15 ml méz
1 db vaníliarúd
120 g porcukor
5 ml víz
0.5 kávéskanál 20%-os ecet
Ez így ránézésre nem is brownie. :O
Abban nagyon sok kakaó és olvasztott csoki van, ebben meg szinte semmi. Egyébként nem is kell sokáig sütni, melegen még szinte folyós a közepe, hiszen amikor hűl, a csoki úgyis megszilárdul. Szerintem próbálj ki egy másik receptet, nem csoda, hogy ez alapján nem sikerül. Itt van pl. egy: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!