Pizzarecept, paradicsom nelkül?
Figyelt kérdés
Köszi elöre is!
(A mind+ette nem tudom miert, olyan lassan jön be, föleg a reszletes receptkeresö, ennyi ideig nem tudok forditani a keresesre.)
2011. márc. 14. 20:57
1/10 Tinker Bell válasza:
Persze! Vannak pizzák amik tejfölös alappal készülnek!
Írd be Google-ba, hogy pizza tejfölös alappal és nagyon sok félét találsz!
2/10 anonim válasza:
mi ha nem paradicsomos alapot teszünk rá, akkor mindig megkenjük tejföllel és ugyanolyan feltéttel csináljuk. én személy szerint jobban szeretem mint a paradicsomosat.
3/10 A kérdező kommentje:
Tejfelem nincs itthon. Vajkremmel esetleg?
2011. márc. 14. 21:09
4/10 Tinker Bell válasza:
Az akkor vajas kenyér, vagy sima szendvics, nem pizza!
5/10 A kérdező kommentje:
Idealis lett volna, ha tejtermek es paradicsom nelküli alapot kerdezek, mert egyikünk ezt, masikunk azt nem eheti meg, hogy ne kelljen mind2-öt csinalni.
Ilyet nem, viszont talaltam mas alapokat a neten: besamelles es meg egy. A tejfeles alap csak annyi, hogy tejfelt kensz a pizzara, es megszorod füszerekkel (ill ez elötte is belekeverhetö). Ajanlom minden pizzarecept irant erdeklödö figyelmebe ezt az oldalt:
2011. márc. 15. 11:41
6/10 A kérdező kommentje:
Es persze köszönöm a valaszokat!!! :)
2011. márc. 15. 11:42
7/10 anonim válasza:
én imádom a hot-dogos pizzát. ehhez mustár alap kell és rá virslikarikák, imádom! :)
8/10 anonim válasza:
A kedvenc pizzériámban van olyan pizza, aminek metélőhagymás sajtkrém, ill. padlizsánkrém alapja van. Még nem kóstoltam meg ezeket, de a padlizsánkrémeset ki fogom (1-1 pizzán van, nem választható alapként)
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszokat! Megprobalom a focacciat is!
2012. júl. 24. 15:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!