Ciceget, tocsit keszitettem, es nem lett jo, de vajon miert?
Krumplit, lisztet, 1 tojast es sot tettem bele, de leragadt, es a kozepe nem sult meg, csak kivul. 2 db-ot sutottem ki, es meghagytam a "masszat", megkerdezlek benneteket, miert nem sikerult ez az egyszeru etel?
Kb. 6 krumplit reszeltem le, a liszt nem tudom mennyi, azt csak ontottem hozza. A liszt lehet a tul sok?
szia! en nem szoktam tojast tenni bele. Csak liszt, reszelt krumpli es so. Amikor sutom, a sutolapattal jol szetlapitom.
probald ki igy. Eloszor en is egy olyan receptet talaltam, amiben volt tojas, de nekem ugy nem izlett. Aztan az anyosomtol mondta, h ok nem szoktak tojast tenni bele, es ugy megprobaltam...isteni lett.
szerintem a tojás az jó ha benne van, de a te receptedből hiányolom a baromi sok fokhagymát (mert szerintem az alap) és a borsot, és így kóstold meg, mert ez az igazi tócsi receptje. nagyon finom. az olajról meg annyit, mintha mondjuk fasírtot sütnél.
üdv kispetya
Szia!
Fokhagymát és borsot én is teennék még hozzá. Bőséges, forró olajban süsd. Amikor beleteszed az olajba, jól lapítsd szét, majd nyúlj alá lapáttal, hogy ne ragadjon le és így süsd. Amikor a másik felére fordítos, akkor is nyúlj alá, így tuti nem fog leragadni. A közepe pedig azért nem sült át, mert túl vastagra hagytad.
Jó étvágyat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!