Hogyan lehet finom kelkáposztafőzeléket készíteni?
Figyelt kérdés
2011. márc. 12. 21:06
1/4 anonim válasza:
2/4 anonim válasza:
Kinai kelből vagy húslevessel kell felönteni.
3/4 anonim válasza:
Kelkáposztát vékony csíkokra vágom, krumplit kiskockákra és felteszem főni, teszek bele sót,majorannát kicsi köményt.Ha megfőtt akkor csinálok rántást amibe teszek foghagymát. A rántárst egy kicsit megpirítom és teszek hozzá vegetát,majd felöntöm hideg vizzel és beleteszem a megfőtt káposztába.
4/4 anonim válasza:
Én igy . A Kelkáposztát összevágom, ha már öreg szivós, akkor leforrázom. Igy nem lesz a végén az a kesernyés iz. Majd felteszem főzni egy kis szódabikarbónával, mert igy szép zöld marad! Kocka krumplival - só, majoranna, fokhagyma, bors. Ha minden puha - rántást készitek. 3-4 kanál zsiradékon 3-4 kanál lisztet piritok zsemle szinüre, belenyomok 3-4 gerezd fokhagymát. Majd felengedem a főzelék levéből kiszedett,kicsit
lehűtütt lével, és óvatosasan platnin kiforralom. Vegetával javitom ha szükséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!