Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ki milyen húsból készíti el a...

Ki milyen húsból készíti el a húslevest? Melyikből a legfinomabb?

Figyelt kérdés
2011. márc. 12. 12:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Én most főzöm holnapra, mert vendégek jönnek. Marha szegy van benne l kg, 60 dkg marha lábszár, és 6 db velős csont - majd piritott kenyérre. De szeretjük tyúkból, libából, kacsából is.
2011. márc. 12. 12:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
A legfinomabb szerintem, ha egy egész tyúk vagy csirke kerül a levesbe feldarabolva. Így mindenféle husi van benne, és kifogástalan lesz az íze. Persze nem mindig kapok egész csirkét, akkor beledobálok 1-2 farhátot, 2 combot, 2 szárnyat, de szoktam pulykanyakból is készíteni. Végül is szerintem bármilyen hússal finom, a lényeg a sok-sok zöldség, az adja meg az ízét.
2011. márc. 12. 12:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer vendégségben olyan fincsi fácánlevest ettem, hogy, ha rágondolok, csöpög a nyálam.
2011. márc. 12. 12:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2011. márc. 12. 13:13
 5/11 anonim ***** válasza:
tyúk, fácán,zsíros húsok.
2011. márc. 12. 19:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 doboszoli ***** válasza:

Imádom a húslevest, ha mégis sorrend, akkor:

marha, tyúk, fácán, gyöngyös, sertés

A marha-tyúk- sertéscsont kombó (a lakodalmas leves) számomra a csúcs. Term. tyúk alatt az 1-2 éves "kapirgálóst"

értem.

2011. márc. 12. 19:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 anonim ***** válasza:

Én az orjacsontra esküszöm vagy a tyúkra,de a pulykanyak is kiváló alapanyag!

A marhahúslevesem mostanában igen gyenge ízű lesz,akárhányszor próbálkozom vele.Szerintem a hús nem az igazi.

Egy kis érdekesség!:)

Nekem nagyon emlékezetes a varjúból készült húsleves íze, igen finom!

2011. márc. 12. 21:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 anonim ***** válasza:
én húsos csontból is szoktam, úgy is finom!
2011. márc. 12. 21:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 doboszoli ***** válasza:

Mennyire számít a technika, szinte hihetetlen.

Évtizedekig jártam házakhoz disznót vágni, barátságból, napszámba, mikor hogy.

Sokfelé ettem olyan üres húslevest, hogy namég. Láttam, hogy mi húst adtam fel bele a háziasszonynak, mégis gyenge lett.

Nem azért mondom, de vészhelyzetben feleségem 30 centi karaj csontból olyan húslevest rittyent, hogy a jóisten letekint rá az égből. Persze ennyi anyagból nem lehet ipari mennyiségre törekedni.

2011. márc. 13. 04:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 anonim ***** válasza:
Csak a pulyka nyakra reagálnék. A Férjem szeret enni, de főzni is tud. Megpróbált lebeszélni a pulyka nyakról, de nem hagytam magam. Kipróbáltam . Megbántam!!!!
2011. márc. 13. 08:50
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!