Mit csináljak az almamaggal?
Figyelt kérdés
2011. márc. 9. 20:53
1/5 anonim válasza:
Edd meg, nagyon egészséges. Vagy dobd ki.
3/5 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy mérgező. Gyűjts össze sokat, fűzz egy tűbe vastagabb cérnát és fűzd fel őket egymás után. Tök jó karkötő lesz belőle! :p De komolyan, én kisebb koromban csináltam ilyet.
4/5 anonim válasza:
Ezt a hülyeséget honnan veszed, hogy mérgezö?!?!?!
Nálunk mindenki megeszi - én meg kimondottan szeretem is, ennel ellenére 50 évesen még soha semmi bajom nem volt töle.
5/5 anonim válasza:
valóban cianid van benne, de tonnaszám kellene megenni, ahhoz az almamagból, hogy ártson.
én még szét is szoktam rágcsálni, mert szeretem a keserű ízt.
ha nem szereted, a csutkával együtt dobd ki.
de megszárítva valóban , akár dekorációnak is használhatod.pl egy motívumot lekensz ragasztóval, és kirakod almamagggal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!