Melyik rumot szokták használni sütéshez? Milyen márkát, mi a neve?
Figyelt kérdés
2011. márc. 8. 23:25
1/3 anonim válasza:
Létezik kifejezetten sütőrum, van rumaroma, de bármelyik rum-szeszesital is használható. Mivel egyébként nem innám meg, inkább aromát vagy sütőrumot használok.
2/3 anonim válasza:
Rumot csak a hideg részéhez érdemes használni a süteményhez. A meleg sütött részhez aromát érdemesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!