Csirkemellet kell klpofolni, ha rántani akarom?
Figyelt kérdés
Így is úgy is láttamm ár, én eddig nem klopfpltam, bár igaz, elég vékonyra szoktam szeletelni...2011. márc. 4. 10:07
1/5 anonim válasza:
Egyértelműen hamarabb és jobban átsül, ha a hús rostjait előzőleg szétkalapáljuk .
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor ma úgyis gyors ebéd lesz, kipróbáljuk így :)
2011. márc. 4. 10:22
3/5 anonim válasza:
Szerintem, ha szeleteled, akkor nem kell. A csirkemell könnyen szétmegy a klopfolás alatt. Ha egészben akarnád kirántani, szerintem akkor is elég a kezeddel egy kicsit megnyomkodni, hogy nagyjából egyforma vastagságú legyen.
4/5 A kérdező kommentje:
Elég vaskos, szép nagy mellek, azt hiszem mindenképp félbevágom, és picit megklopfolom, de csak óvatosan...
2011. márc. 4. 10:27
5/5 doboszoli válasza:
Filézd ki, és gyengén veregesd meg a húskalapáccsal, vagy vágd el hosszában és keresztben a csonttal együtt, akkor nem kell veregetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!