Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csirkemellet kell klpofolni,...

Csirkemellet kell klpofolni, ha rántani akarom?

Figyelt kérdés
Így is úgy is láttamm ár, én eddig nem klopfpltam, bár igaz, elég vékonyra szoktam szeletelni...
2011. márc. 4. 10:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Egyértelműen hamarabb és jobban átsül, ha a hús rostjait előzőleg szétkalapáljuk .
2011. márc. 4. 10:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor ma úgyis gyors ebéd lesz, kipróbáljuk így :)
2011. márc. 4. 10:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha szeleteled, akkor nem kell. A csirkemell könnyen szétmegy a klopfolás alatt. Ha egészben akarnád kirántani, szerintem akkor is elég a kezeddel egy kicsit megnyomkodni, hogy nagyjából egyforma vastagságú legyen.
2011. márc. 4. 10:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
Elég vaskos, szép nagy mellek, azt hiszem mindenképp félbevágom, és picit megklopfolom, de csak óvatosan...
2011. márc. 4. 10:27
 5/5 doboszoli ***** válasza:
Filézd ki, és gyengén veregesd meg a húskalapáccsal, vagy vágd el hosszában és keresztben a csonttal együtt, akkor nem kell veregetni.
2011. márc. 4. 18:46
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!