Ha chilis babot szeretnék főzni 7 személyre, akkor ahhoz mennyi darálthús kell?
Figyelt kérdés
Jól evő társaságról van szó, több pocakos férfival:)
Illetve még az is kérdésem lenne, hogy milyen köret illik hozzá?Vagy csak kenyérrel kell tálalni?
Még sose főztem/ettem, így tudatlan vagyok nagyon e témában:S
Megköszönök minden segítséget:)
2011. márc. 4. 08:31
1/10 anonim válasza:
mivel megy bele sok bab meg kukorica ezért a másfél max 2 kilo bőven elég szerintem.
2/10 anonim válasza:
szerintem 1 kg minimum. plusz még 2 konzerv bab bele, meg 2 doboz kukorica.
és mellé kenyér :)
3/10 anonim válasza:
ha jóevő emberek, akkor fejenként 25 dekával számolhatsz,
plusz persze a bab, a hagyma, a kukurúz, paradicsom.
csak puha kenyér kell hozzá.
4/10 anonim válasza:
Nagyjából két kiló darálthúsból csináld sztem :) és kenyérrel tálald, más köret nem kell hozzá :)
5/10 anonim válasza:
Mi formabontó módon tarhonyával szoktuk enni, és nagyon-nagyon finom így együtt :D mégha nem is szokásos :)
6/10 anonim válasza:
....és saját részre mielőbb szerezz be egy gázálarcot.
7/10 A kérdező kommentje:
Óóóóóóóóó köszi a jó tanácsot:)
Na és persze minden hasznos választ!
2011. márc. 4. 09:41
8/10 anonim válasza:
Mi sült krumplival szoktuk enni, szerintem úgy a legfinomabb. :) Vagy pedig pirítós. :)
9/10 anonim válasza:
10/10 anonim válasza:
Az elmondott arányok jók.
Míg építkeztünk és csórók voltunk, a darált hús felét karikára vágott lecsó kolbásszal helyettesítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!