Mit csináljak belőle?
kaszínó tojás, francia saláta...
DE ha már nagyon eleged van a majonézből, akkor kever hozzá kis ketchupot és fűszerezd, így egy egész jó ezersziget önteted lesz :)
Elkeverheted tonhallal is. Ez is nagyon finom (főleg barnakenyéren).
Majonézes bab:
* szemes bab
* 2-3-4 nagy fej (ízlés dolga...) lilahagyma
* ecet
* só
* cukor
* majonéz
A babot megfőzzük, leszűrjük. A hagymát apróra vágjuk, és a babhoz adjuk. Cukros, sós, ecetes levet készítünk (pontosan olyat, mint a salátáknak), feltöltjük a babot, és állni hagyjuk egy napig (hogy jól összeérjenek az ízek), majd leszűrjük, és a majonézzel összekeverjük. Néhány órát még érleljük. Például sült kolbász mellé...
Majonézes padlizsánkrém
A padlizsánt héjával együtt megsütjük a sutoben (kicsit megszurkaljuk előtte). Ha kihült, lehúzzuk a héját, lecsepegtetjük, összetörjük, majd 5 gerezd zúzott fokhagymával, majonézzel, ecettel ízlés szerint ízesítjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!