Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Érzitek a gyorsrizsen a...

Érzitek a gyorsrizsen a zacskó ízét?

Figyelt kérdés
Én nem érzem, de hallottam már, hogy valaki azért nem szereti, mert zacskóízű a rizs. Pl a barátom sem szereti, csináltam zacskósat, és érezte rajta, hogy gyors rizs. Pedig levittem a szemetet, szóval nem lehet, hogy meglátta a dobozát... :D
2011. márc. 3. 18:51
 1/9 anonim válasza:
Nem konkrétan zacskó íz, de én pl érzem rajta, hogy ez zacskós gyors rizs..más az íze. De szüleim pl erre csak annyit mondanak hogy jaj nem érezni semmit ezen, finnyás vagy!:)
2011. márc. 3. 19:02
 2/9 anonim válasza:

Én amikor először kóstoltam rosszul lettem tőle (rókáztam)XP

,de tényleg van egy kicsi zacskó íz .

2011. márc. 3. 19:10
 3/9 anonim ***** válasza:
Ízen tényleg lehet észlelni,olyan émelyítő vizenyős pép .De hogy zacskó íz ilyet még nem hallatom :)
2011. márc. 3. 19:48
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nekem ugyanolyan, nem érzek különbséget... :D

2011. márc. 3. 19:58
 5/9 anonim ***** válasza:
Én sem érzek különbséget rajta.Azért nem veszem,mert drágább.
2011. márc. 3. 20:23
 6/9 anonim ***** válasza:
Én az összes zacskós gyors rizst utálom, de az uncle bens nagyon finom. :) Ha még nem próbáltad, érdemes. És ha igen, akkor még javasolni tudnám h a vízbe tegyél szárnyashúsleveskockát és/vagy vegetát.
2011. márc. 3. 20:24
 7/9 anonim ***** válasza:

Én is érzem az ízét, nekem borzasztó.

Amúgy, egyszer "versenyeztünk" a férjemmel: két lábosban főztünk egyszerre rizst, az egyikben zacskós "gyors" rizst, a másikban hagyományosat. A hagyományos nem egészen 4 perccel később készült el! Hát nekem bőven megéri, hogy finomat és kb. negyedannyiért egyek, ennyire azért nem sietek sehová :=).

2011. márc. 3. 20:38
 8/9 anonim ***** válasza:
nem szoktam érezni :D Én szeretem, mondjuk ezt a fajtát többet eszem mint a rendeset, lehet hogy hozzászoktam :)
2011. márc. 3. 20:41
 9/9 A kérdező kommentje:
Én két zacskót veszek 100 Ft-ért, sajnos a másik fajtát még nem sikerült normálisan elkészítenem. Jól főzök, de rizst nem tudok csinálni... Viszont ki fogom próbálni a vegetát! :-) Köszönöm mindenkinek! :-)
2011. márc. 3. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!