A heti menütök mi lesz?
Figyelt kérdés
2011. márc. 1. 07:48
1/11 anonim válasza:
Heti menü?
Még azt se tudom, hogy holnap mit főzök ... :-)
Ma fokhagyma krémleves és csirkepaprikás lesz tésztával.
2/11 anonim válasza:
Tegnap tejszínes-spenótos tésztát készítettem, ma palacsinta lesz. Holnap vagy csütörtökön valószínűleg zöldbab főzelék. A többit még nem tudom.
3/11 anonim válasza:
Hétfő: sült oldalas volt gombás rizzsel. (Vasárnapról maradt.)
Kedd, szerda: rakott zöldbab.
Csütörtök: spenót főtt tojással.
Pénteken: sült csirke valamilyen körettel, csokis muffin. (Ünnepi kaja, mert végre hazajön a férjem.) :)
4/11 A kérdező kommentje:
Azt hiszem ma rendelek,holnap meg akkor csinálok spenótfőzeléket,az jó lesz még csütörtökön is...péntek-szombatra meg már tudom a menüt:-).2 suliba járok,gyors kaja kell,amit hamar elkészíthetek,és semmilyen hagymás-zsíros ne legyen.Egy pörköltet én is összetudnék ütni,csak utána 3 napig görcsöl a hasam.
2011. márc. 1. 09:08
5/11 anonim válasza:
a héten volt/lesz,pl.:oldalas,pörkölt ,káposztás csirkecomb,lecsó...
6/11 anonim válasza:
tegnap borsópörkölt volt,ma egyedül vagyok igy majd amit találok,nem kell főzni,szerda zöldségleves és palacsinta
csütörtök megint egyedül,tehát szerdán sok palacsintát kell csinálni,h maradjon
péntek még nem tudom
hétvégén pizzát kellene csinálni,meg valami sütit,és paradicsomleves is régen volt
vasárnapra pörkölt tarhonyával,hogy hétfőn legyen mit hozni ebédre melóba
7/11 anonim válasza:
Valami húsféle meg tej és krumpli.
8/11 anonim válasza:
tegnap még ettük a vasárnapi: csirkepaprikás,húsleves,ma hurka,holnap káposztás tészta!Eddig jutottam!! :))
9/11 anonim válasza:
A Szomszéd éjjel vadászni volt. Lőtt egy süldő vaddisznót. Átvettük a felét. Férjem most bontogatja. Igy adott a dolog, ez lesz feldolgozva. Pörkölt, sült oldalas, csont leves, stb.
10/11 anonim válasza:
Volt már zöldborsó leves, mákos tészta, lesz rakott krumpli, azt hiszem be fogok ütemezni egy adag sültkrumplit is tükörtojással, no meg kellene már egy kis disznómáj, resztelten, vagy fokhagymás natúr belőle. Hétvégére lesz pulykasült, és azt hiszem csinálok még a héten (krumplis tésztából) "gölödin-levest". Hétvégén volt zöldbab főzelék fasírozottal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!