Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Méteres kalács krém?

Méteres kalács krém?

Figyelt kérdés
Mikor összekevertem a cukros vajjal a kihűlt pudingot csomós lett és elég folyós is, szóval nem érvényesül a krém a tésztába sajnos. Nem értem miért lett csomós valamint azon gondolkodtam, hogy legközelebb csak pudingot főzök és azt kenem bele. Az úgy ehető lenne?
2011. febr. 27. 15:24
 1/2 anonim ***** válasza:
Én csak pudinggal szoktam, és úgy is teljesen jó. Egyébként a csomósodást nagyszerűen megoldja, ha nekimész botmixerrel, sztvágja a csomókat :)
2011. febr. 27. 15:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Ok. kössz
2011. febr. 27. 15:44

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!