Kimaradt paprikáscsirkéből lehet csinálni valamit? Már nincs kedvünk azt enni, de kidobni is sajnálom. Gondoltam ha a húst lefejtem a csontról, valamit lehetne belőle. Ötletek?
Nekem mikor ilyesmi megmarad, akkor pizzafeltétet csinálok belőle. :)
Simán tepsibe is bele lehet nyomkodni a pizzatésztát, de ha valami "flancosat" vagy elvitelest akarok csinálni, akkor a muffinformát bélelem ki vékonyan a pizzatésztával, ebbe teszem bele a kulimászt.
Egy kis húsospizzán jól mutatna, kis fokhagymás tejfölt kensz alá, raksz mellé egy kis savanyú ubit, vagy hagymát, netán paradicsomkarikát, vagy kukoricát, brokkolit, sajttal megszórod gazdagon, és mehet a sütőbe.
Mivel a tészta eleve elősütött, és csak rá kell pirítani a sajtot, nem lesz ideje kiszáradni.
húspástétomot érdemes csinálni belőle. a kicsontozott húst ledarálni, utana küldeni 2-3 főt tojást, majd a masszát még fűszerezni , bors , majoranna ízlés szerint.
egy kis mustár, tejföl, hogy kenhető legyen, dobozolni és
majd pirítósra kenve megenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!