Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Vajkaramella készítéséhez...

Vajkaramella készítéséhez főző- vagy habtejszín kell?

Figyelt kérdés
2011. febr. 25. 15:36
 1/5 anonim ***** válasza:
21%
Nyilván főző kell az sűrűbb.
2011. febr. 25. 15:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
A vajkaramella olvasztott cukorból és vajból van szvsz.
2011. febr. 25. 16:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:

[link]

Bár ezekszerint tejszín is van benne.

2011. febr. 25. 16:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:

ha tejszínt ír a recept, akkor mindenképpen habtejszínt! a habtejszín 30 % zsírtartalmú, a főző pedig MO-on 20 %-os.

üdv-tejes-

2011. febr. 25. 16:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
3. innen néztem a receptet megcsináltam habtejszínnel és nem lett a legjobb...legközelebb megpróbálom főzőtejszínből..azért köszi :)
2011. febr. 25. 17:39

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!