Vajkaramella készítéséhez főző- vagy habtejszín kell?
Figyelt kérdés
2011. febr. 25. 15:36
2/5 anonim válasza:
A vajkaramella olvasztott cukorból és vajból van szvsz.
3/5 anonim válasza:
Bár ezekszerint tejszín is van benne.
4/5 anonim válasza:
ha tejszínt ír a recept, akkor mindenképpen habtejszínt! a habtejszín 30 % zsírtartalmú, a főző pedig MO-on 20 %-os.
üdv-tejes-
5/5 A kérdező kommentje:
3. innen néztem a receptet megcsináltam habtejszínnel és nem lett a legjobb...legközelebb megpróbálom főzőtejszínből..azért köszi :)
2011. febr. 25. 17:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!