Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan lehet finom tepertőkrém...

Hogyan lehet finom tepertőkrémet készíteni?

Figyelt kérdés
Segítsetek, kezdő vagyok a konyhában és béna...
2011. febr. 24. 11:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Én ledarálom a tepertőt, a vöröshagymával. Teszek bele még fokhagymát, mustárt, sót, és borsot, és 1-2 keményre főtt, és apróra vágott tojást.
2011. febr. 24. 11:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:
Valami arányokat is írnál? Egy olyan kis dobozos töpit vettem, ahhoz kb. mennyi hagyma, tojás... Köszönöm!!!
2011. febr. 24. 11:53
 3/6 anonim ***** válasza:
A hagymát meg kell sütni zsírban világossárgára és úgy kell darálni a tepertővel.
2011. febr. 24. 13:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
Kis doboz tepertőhöz szerintem egy kisebb fej hagyma elég (én leszoktam reszelni, hogy egynemű legyen a masszám), mustár, só, bors (ízlés szerint, mustárból kb 1-2 kiskanálnyi), tejföl, hogy kenhető, lágy állaga legyen. Hmmm, imádom, lehet csinálok én is...
2011. febr. 24. 14:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
1 közepes fej vöröshagyma lereszelve,2 kemény tojás lereszelve,3 ek majonéz,1 ek mustár,1 kávéskanál bors,só ízlés szerint.A reszelő a sajt reszelőtől egyel nagyobb lyukú.Először a tojást reszeld majd a vörös hagymát,így a reszelőről lejön a tojás,ami ráragad.
2011. febr. 24. 18:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi mindenkinek!
2011. febr. 24. 18:29

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!