Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Rántott halat hogy süssem meg?

Rántott halat hogy süssem meg?

Figyelt kérdés
Teljesen kiolvasztva? Mert úgy emlékeim szerint sose tudtam megfogni, mindig szétesett..
2011. febr. 24. 10:47
 1/6 anonim ***** válasza:
75%

ha be van pínírozva, azon mód fagyosan forró zsiradékban.

ha kiolvad elázik a panír.

2011. febr. 24. 10:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha fagyasztott tonhalat akarsz rántani, azt tedd előbb fokhagymás tejbe, amíg felolvad, utána vedd ki, törölgesd szárazra, és sózd be. Hagyd állni kb.1/2 órát, utána megint töröld szárazra konyhai papírtörlővel, és panírozd be úgy, hogy a tojásba teszel egy kis olajat. / Nem esik le akkor a panír, sütés közben /
2011. febr. 24. 11:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:
Félreírtam.. mezei fagyasztott hekket akarok csinálni. Tej sajna nincs itthon.
2011. febr. 24. 11:11
 4/6 A kérdező kommentje:
Tehát kirántani..:D (f.szom, reggel van..)
2011. febr. 24. 11:11
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

no akkor kezdjük előlről:)) ha fagyasztott csupasz halad van, azt ki kell olv asztani, mert rengeteg víz van benne.

a hekket paprikás lisztben is kisütheted, vagy sűrű palacsintatésztába mártva. ja és be is kell sózni:))

kitartás pajtás:)

2011. febr. 24. 11:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi sikerült!!:D Igaz félbetört mikor kivettem, de hát részletkérdés..:)
2011. febr. 24. 13:07

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!