Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy kell csinálni ropogós...

Hogy kell csinálni ropogós hagyma karikát?

Figyelt kérdés
2011. febr. 23. 16:34
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Felkarikázod a hagymát szélesebb karikákra, és szétszeded szálaira. Bő lisztbe forgatod, és sok olajban - én 2 literben fritőzben - nagyon forrón, hirtelen pirosra sütöd. Sózni TILOS! Igy lesz ropogós. Lecsepegtetni.
2011. febr. 23. 16:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
59%
Nagy hagymákból szoktam csinálni. Karikára felvagdosom,nem sózom.Sima lisztbe megforgatom és bő forró olajba kisütöm.
2011. febr. 23. 16:38
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!