Hogy kell csinálni ropogós hagyma karikát?
Figyelt kérdés
2011. febr. 23. 16:34
1/2 anonim válasza:
Felkarikázod a hagymát szélesebb karikákra, és szétszeded szálaira. Bő lisztbe forgatod, és sok olajban - én 2 literben fritőzben - nagyon forrón, hirtelen pirosra sütöd. Sózni TILOS! Igy lesz ropogós. Lecsepegtetni.
2/2 anonim válasza:
Nagy hagymákból szoktam csinálni. Karikára felvagdosom,nem sózom.Sima lisztbe megforgatom és bő forró olajba kisütöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!