Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit csináljak belőle?

Mit csináljak belőle?

Figyelt kérdés
Van egy darab bőrös karajom itthon.Most olvasztom ki,de még nem tudom,mit csináljak belőle...Panírozással nincs időm pepecselni,így a rántott hús kilőve.Szívesen megsütném tepsiben valahogy,de ehhez nem értek.Ha csak simán olajban,fűszeresen megsütöm,kiszárad...Mi csináljak vele?Nagyon szeretném megenni!!!!Előre is kösz9nöm a segítséget!
2011. febr. 18. 09:53
 1/9 anonim ***** válasza:
81%
A bőrös karajt befűszerezem, beleteszem tepsibe, rakok rá egy két vékony csík szalonnát (hogy ne száradjon ki), öntök alá egy kis vörösbort, lefedem, és megsütöm. Utána leveszem a fóliát, és locsolgatva a bőrös részt, pirosra sütöm. (szép piros lesz a bőre, és ropogós, ha sörrel kenegeted)
2011. febr. 18. 10:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
2011. febr. 18. 10:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
81%
Előző vagyok... tegyél mellé néhány darab megpucolt, de egyben hagyott krumplit, és együtt süsd meg. Isteni finom lesz, és a körettel sem kell szarakodni :)
2011. febr. 18. 10:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 A kérdező kommentje:
Ez így milyen lenne??Belevágnám a karajszeleteket a sütőzacskóba,tennék rá/bele/mellé hagymakarikát,szalonnaszeletet,fűszeres tejfölt és egy kevés vizet... Szerintetek??Jól hangzik,de nem vagyok benne biztos,hogy ezt karajjal eljátszhatom...
2011. febr. 18. 10:26
 5/9 anonim ***** válasza:
74%
Hát... nem tudom. A tejföllel ha együtt sütöd a nyers karajt, nem biztosos, hogy nyerő lesz. Tudod mit? Hagyd ki a tejfölt. Tedd a húst a sütőzacskóba, fűszerek, hagyma, és süsd meg. Ha puha, vedd ki a zacskóból, kend meg tejföllel, és csak pár percig süsd után. Úgy már jó lesz.
2011. febr. 18. 10:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:
74%
Előző vagyok. Vizet ne tegyél bele, mert a sütőzacskóban lesz annyi pára, hogy megpuhul a hús
2011. febr. 18. 10:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én igy csinálnám: Jól besózom, és zsiron jól körbesütném. Azért zsiron, mert igy marad belőle jó kis pecsenye zsir kenyérre. aztán szórnék rá pár gerezd fokhagymát, és lefóliáznám. 1 óra múlva fólia le, és kicsit nagyobb fokozaton pirosra sütném. Ennyi. Borral - olajjal nem dolgoznék bőrös hús esetében.
2011. febr. 18. 10:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 A kérdező kommentje:

Sütöttem már sütőzacskóban tejföl és víz nélkül,de nagyon-nagyon kiszáradt.,..:-(

Köszönöm az eddigi ötleteket!Jöhet még,mert lassan olvad ki a hús :-)

2011. febr. 18. 11:32
 9/9 anonim ***** válasza:
Nincs kuktád? Én abban csinálnám meg, fokhagyma,majoranna, vegeta pici víz. Szűk 1 óra és kész.
2011. febr. 18. 16:56
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!