Kinél milyen süti lesz hétvégén?
Madártej az most biztos lesz (tudom ez nem süti)
meg talán csokipudingos v. banános csokis v. meggyes csokis muffin
Sajtos rúd, vagy kuglóf (élesztős) [link] esetleg ha nagyon nincs kedvem sütögetni joghurtos süti [link] ezek már régen voltak.
Nálunk nem nagyon megy a nagyon édes, sütőporos sütemény, egyedül a joghurtos süti és a meggyes-kakaós süti, piskótatekercs, az ilyen-olyan krémesek meg semennyire, inkább a kelt tésztákat részesítjük előnyben (bukta, darázsfészek, színes kalács, stb.), a család többi tagja inkább az édes kelt tésztákat, én a sós kelt tésztákat (sajtos pogi, sajtos-rongyos kifli, sajtos rúd).
Egyébként nem törvényszerűen van sütés hétvégén, van hogy 3 hétig semmit nem süti nincs, van hogy egy héten többször is van, és nem feltétlen hétvégén.
első vagyok
női szeszélyt süss :P (már ha tudsz mert én pl képtelen vagyok :D)
vagy piskótatekercset hmmm nyami :P
Nem tudom hányan lesztek de ajánlanék egy finom suezámos kiflit(lehet tölteni dajtal-sonkával,kolbival-sajtal,de natúron is isteni).Édesnek meg egy barackos túrós pitét vagy egy túrós rétest(lidl-s tésztával könnyü dolgozni.)
Ha valami érdekel leirom a receptet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!